Mi smo sada dio digitalnog svijeta i naše planiranje vjenčanja se prilagodjava ovom novom svijetu. Mogućnosti su beskrajne kada su u pitanju vizualizacije onog što želimo za svoje vjenčanje uz pomoć Google pretraživanja, čitanja raznih blogova vjenčanja, pa čak i kačenja vlastitih ideja na Pinterest. Isto važi i za dostavljanje informacija o vjenčanju gostima; mnogi mladenci se opredjeljuju za digitalne i internet mogućnosti da pokažu svoju kreativnost uz pomoć personalizovanih web stranica za vjenčanje, pozivnice za vjenčanje, i organizovanje i planiranje svadbe sa Two Wed uslugama. 

Postoji niz web stranica koje mogu vam ponuditi mogućnost da stvorite pozivnice za vjenčanje, ili možda čak i imati sposobnosti da kupite i kreirate vlastite od nule, ali samo uz Two Wed možete to da učinite na jednom ili više jezika. Tu možete napraviti i online pozivnice na koje gosti odgovaraj interaktivno, a vi pratite njihove odgovore uz Two Wed i planirate gdje ćete ih ugostiti na vašoj svadbi. Nakon samo par sati što pošaljete svadbene pozivnice uz Two Wed možete da vidite koliko je gostiju odgovorilo ali i koliko je jednostavan cijeli proces pracenja gostiju za vaše venčanje. 

 

 

Two Wed je Kanadski brend koji spaja najnovije web inovacije sa savremenim planiranjem vjenčanja. Sa Two Wed-om mladenci za planiranje vjenčanja mogu koristiti svadbene usluge kako bi slanje pozivnica i stvaranje lične web stranice za vjenčanje s fotografijama mnogo pojednostavnili. Uz to, povezivanje sa prijateljima na Facebook-u i Twitter-u, plus jedinstvena funkcija za uvrstavanje Google Map-a je moguce uraditi na jednom ili vise jeika kako bi se svi vasi gosti osjecali zadovoljeno. 

 

 

Two Wed ima razne personalizirane web stranice vjenčanja predloga koji će vam pomoći da napravite web stranicu koja izražava ljubav kao par i prikazuje vaše putovanje, sve više zgrade uzbuđenja za veliki dan! 

 

 

Uz Facebook i Twitter vaša Two Wed svadbena stranica je u potpunosti integrirana sa vašim svijetom. Vaši prijatelji mogu pratiti vaše poruke preko svojih Facebook vesti, i odgovoriti ili direktno na svojim stranicama ili na svojm ​profilu, ako odlučite povezati svoje Two Wed vjenčanje s drugim društvenim mrežama. 

 

Two Wed ima online svadbene pozivnice, RSVP, i online praćenje odgovora na vase pozivnice za vjenčanje. Ove online pozivnice za vjenčanje mogu pojednostaviti težak zadatak sjećanja ažurirati popis kako odgovori dolaze u vas Two Wed-a svadbeni sajt. 

 

invite example

 

Budžet za vjenčanje ce vam se znatno smanjiti ako odaberete Two wed usluge jer je cijena samo $29,95 za neograniceno koriscenje. Ako želite provjeriti usluge ga prije kupovine možete se prijaviti za 30 dana besplatno. 

Za ostale informacije ili ideje za vaše vencanje posetite sajt http://www.vencanja.com.