Mirka&Darko
3. март 2013.
Znate nas

MLADA

Mirjana Popović zvana Mirka, rodjena u Kladovu, mala vlajna, vukovac u školi, poznata u gradu kao Brndina drugarica, svakog leta uvek prva na plaži!

Diplomirala ekonomski fakultet, smer marketing. Dugogodišnji član AIESEC-a, gde je pored fora i forica stekla i prijatelje za ceo život. Sada je alumni i najvažnije član Stare Škole!!!

Kao ekonomista iz Beograda, izašla u Blic Ženi i za nagradjivani recept osvojila 1000 dinara!
Sertifikovana domaćica! Ej!

Sada je poznata kao preduzetnica iz Mirijeva, generalni direktor, menadžer prodaje i marketinga, blagajnik i higijeničar mlade ali veoma uspešne firme ShopMania! Više info na www.ShopMania.rs :)

Mirka uživa u čokoladi, shoppingu i romantičnim komedijama. Sluša pop, rok i naravno Brenu. Omiljena boja zamisli ljubičasta, mada sad je hit i teget! Voli da gaji sobno cveće, napravila je džunglu! Strasni obožavalac i ljubitelj lika i dela Gustava Klimta! Strast su joj Jamb i igrice na fejsu!

I hobi joj je pravljenje smešnih sajtova :)))

Mladina kuma na venčanju je njena dugogodišnja drugarica, druga m&m bonbonica, koleginica od koje je prepisivala, rame za plakanje, uvek tu za zezanje, predivna i uvek nasmejana Marijana Jović ex Šapić!A sad MLADOŽENJA!

Darko Živanović, zvani Žarko, rođeni Zemunac i ponosi se time! Voli Zemun i kej, te je stoga Reka logičan izbor za svadbu!

U školi je uvek bio dobar đak, nikad nije kasnio, uvek se prvi javljao, voleli ga nastavnici. Jednom rečju naš mali štreber! Diplomirao FON, zamislite u roku! Sada je vrsni programer, superuser, i još malo pa SAP expert! Takođe je poznat i kao bloger iz Mirijeva!

Voli avione, automobile i vozove, kao pravi dečak. Gleda NatGeo i Discovery, emisije Megafabrike i Dynamo, omiljeni filmovi Star Wars i Lord of the rings. Jedini u društvu razume seriju Big Bang Theory.

U poslednje vreme je počeo da se bavi i stolarijom, odlučio, kupio bušilicu i napravio par ormara i komodica. Biće od njega majstor! Doping su mu gumene bombone i sladoled! Voli da igra tenis i skija kao Tomba!

Darko je dobar, fin, kulturan, ma za primer. Najgora psovka u vožnji mu je: ČOVEČE!

Darkov kum na venčanju je njegov prijatelj i kum, takođe ponosni Zemunac, drug iz školske klupe, rival u klikerima, poznati sportista, profesionalni odbojkaš, uvek zabavan i omiljen u društvu, Danilo Mrđa!KAKO SU SE MLADA I MLADOŽENJA UPOZNALI? Pa naravno preko interneta :)))

Nadamo se da ste uživali i da sada jedva iščekujete ovaj divan dan!
  | English | Српски |
© Copyright 2017 Two Wed All rights reserved.